Webshop » Verzending

Verzendkosten

Welkom op de website van AquaClaire, er worden geregeld veranderingen aangebracht, items toegevoegd enz. we willen uiteraard dat alles vlot kan verlopen, dit vraagt tijd. Heel veel tijd. We willen voornamelijk in onze kosten naar de mensen toe besparen.
Onze leveringskosten willen we zo laag mogelijk houden, gunstig voor de koper. De prijs van levering hangt af van de plaats van bestemming.
Daarom dat de optie levering aan huis niet gekozen kan worden in uw winkelmandje. 
Zo geniet u van de GRATIS levering aan huis vanaf 75€ geldig binnen Belgie.
Wil u vooraf uw kost levering aan huis kennen mail ons voor de juiste info!

Besteld u slakken of garnalen die kunnen verzonden worden via B post volgende dag garantie u betaald 9€ tot 2 kg. Er word een warmtepleister toegerekend van 1.80€


Levering aan huis: 
Wij werken met onze eigen transport, de dag van levering is de dag van verpakking, we rijden meermaals per dag uit om de tijd van transport voor onze dieren zo laag mogelijk te houden. Door onze eigen transport te voorzien, krijgt u geen gooi toestanden of komen ze ergens in een depot terecht waar ze 2 dagen vooraf verpakt worden. Kosten van de levering hangt af van de plaats van bestemming; Wij hanteren steeds zeer gunstige prijzen. Dit voor heel de Benelux, Duitsland en Frankrijk.
Wist u dat al onze dieren het magazijn nooit zullen verlaten voor ze een extra controle krijgen, extra 100% natuurlijke vitaminen krijgen,  en anti stress voor transport. Zo kunnen ze in hun nieuwe omgeving rustig acclimatiseren    Loading...

                                                                                     gratis

     GRATIS LEVERING AAN HUIS VANAF 75€ 
     Geldig binnen België.