Webshop » Andere dieren » Albino Schildpad:

Albino Schildpad:

Pelodiscus Sinensis albino schildpad Albino Schildpad:


E-mail
Facebook
LinkedIn
Twitter

€ 125,00 inclusief BTW

Voorafbestellen (Pre-order)

Aantal  
Pelodiscus Sinensis albino . 5/7 cm

De pelodiscus sinensis wordt vaak in gevangenschap gehouden omdat het een zeer exotisch eigenaardig dier is. Hun snorkelachtige neus geeft hen een eyecatcher in het aquarium.

Zeer speciaal beperkte voorraad vraag ernaar!

Carnivoor

Zeer snelle zwemmerEen dag actieve schildpad die enkel uit het water zou komen is om eieren te leggen. En of te zonnebaden. De temperatuur bij het zonnebaden moet hoger zijn dan het water 32° moet u voorzien voor het zonnebaden. Aan te raden is een reptielenlicht met 5% hogere uvb uitstoot. (u vind ze op onze website)

Ze houden ervan om te zonnebaden in ondiep water of op zanderige bodem, maar zullen zelden het water verlaten, maar het is aan te raden een plaats te voorzien waar ze kunnen zonnebaden. Neem geen fijne stenen of grof zand maar fijn zand als dikke bodemlaag ook in het water. Een groot zwemruimte is noodzakelijk zij leven in water en vertoeven daar steeds.

Houd deze schildpadden solidair!

Zorg voor een aquariumverwarming en filtering een sterke filter is noodzakelijk.


Temp. 24/30°

Zorg er zeker voor dat er geen scherpe randen zijn in het terrarium aangezien de schild flexibel is en zo snel kan verwond geraken waardoor ze snel infecties kunnen krijgen.

Schuilplaatsen zijn noodzakelijk anders krijgen ze stress een zanderige bodem is aan te raden. Zorg er zeker voor dat de schuilplaatsen geen scherpe randen vertonen. Doordat de schaal flexibel is moet men voorzichtig zijn wanneer men de schildpad uit het water wil halen, in dit geval voelen ze zich aangevallen en zullen ze kunnen bijten. Neem ze achteraan het schild uit het water (tip neem ze met een handschoen) volwassen exemplaren zeker met zorg hanteren.